Συνέντευξη στο Metropolis 95,5, έδωσε η διαχειρίστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, Καλλιόπη Σουφλή. Η Κλιματική Αλλαγή, το ΜΑΤΙ και ο επερχόμενος κίνδυνος από την αθρόα λαθροεισβολή, ήταν στην ατζέντα της συζήτησης.


 Προσκεκλημένη για μια ακόμη φορά στον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό METROPOLIS 95,5 και στον Κώστα Παπαζαφειρίου, η δημοσιογράφος Καλλιόπη Σουφλή, διαχειρίστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

 Πρώτο στην ατζέντα συζήτησης, το μείζον ζήτημα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, το πιόνι της ελίτ GRETA THUNBERG, και η απόδοση ευθυνών για το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, από τον πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη, στην... "κλιματική αλλαγή".

 

GRETA THUNBERG ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κ. Σουφλή, στον ΗΡΩΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ και ιδρυτή του Πυροσβεστικού Σταθμού Νέας Μάκρης ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΜΙΑΝΟΓΛΟΥ και τις συνθήκες του θανάτου του.Στη συνέχεια, αναφέρθηκε επιγραμματικά στην κατάσταση που σήμερα επικρατεί στο ΜΑΤΙ και στην μεγάλη αργοπορία των κρατικών υπηρεσιών και των ...  πρωθυπουργικών υποσχέσεων.


Στο πλαίσιο της συνέντευξης, η κυρία Σουφλή, αναφέρθηκε και επεσήμανε το μείζον πρόβλημα της αθρόας λαθρομετανάστευσης, στην ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ που υπέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η οποία στοχεύει στον πλήρη αφανισμό της Πατρίδας μας και κυρίως στους στόχους των εξωτερικών σκοτεινών δυνάμεων και των εγχώριων εντολοδόχων τους, για το επερχόμενο αιματοκύλισμα.Τέλος, η κυρία Σουφλή, κάλεσε μέσω της εκπομπής του κ. Παπαζαφειρίου, να υπάρξει άμεση αφύπνιση και πλήρης ετοιμότητα, προκειμένου οι Έλληνες να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους και την Πατρίδα τους.Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη της κυρίας Σουφλή εδώ, από το 1.37'.50'' 


Εντύπωση προκάλεσε σχόλιο ακροατή, που είπε πως... "Κάθε φορά που ακούμε στην εκπομπή σας κύριε Παπαζαφειρίου την κ. Σουφλή, πέφτει το σήμα του σταθμού", αλλά και η απάντηση του κ. Παπαζαφειρίου! (στο 2.19'.00'')attikanea
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger