ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; Ο Mr. Facebook για τους δισεκατομμυριούχους: Κανείς δεν δικαιούται να έχει τόσα χρήματα!


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ είναι ο πέμπτος* πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και έχει πολλά δισ. δολλάρια, αλλά υποστηρίζει ότι καταλαβαίνει τον λόγο που ο (ηλικιωμένος υποψήφιος των Δημοκρατικών γιά τις προεδρικές εκλογές του 2020) Μπέρνι Σάντερς λέει ότι οι δισεκατομμυριούχοι δεν πρέπει να υπάρχουν...

Αποτέλεσμα εικόνας για bernie sanders
Αποτέλεσμα εικόνας για bernie sanders

"Δεν ξέρω αν έχω ακριβή εικόνα του πόσα χρήματα πρέπει να έχει κάποιος, αλλά σε κάποιο επίπεδο κανείς δεν δικαιούται να έχει τόσο πολλά χρήματα" δήλωσε σε μια εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του 'Facebook'.

Αποτέλεσμα εικόνας για mark zuckerberg

Αυτή τη στιγμή ο 'Mr. Facebook' έχει 70 δισ. δολλάρια σύμφωνα με το 'Bloomberg Billionaires Index'. 
Παλιότερα μάλιστα είχε υποσχεθεί ότι θα ...δωρίσει το 99% των μετοχών του στην εταιρεία.

"Πιστεύω ότι αν κάνεις κάτι καλό, επιβραβεύεσαι, αλλά επίσης θεωρώ ότι ο πλούτος που μπορεί να συγκεντρώσει ένας άνθρωπος είναι παράλογος" πρόσθεσε. 

Πηγή: CNN business
http://www.press-gr.com/2019/10/mr-facebook.html

======================

*Είναι πολύ αρνητικό να κοροϊδεύουν και ο Τύπος και το διαδίκτυο όχι μόνον τους Αμερικανούς, αλλά όλους τους ανθρώπους, λέγοντας τάχα ότι ο νεαρός αυτός "είναι ο 5ος πλουσιώτερος άνθρωπος στον κόσμο"!
"Είναι πλουσιώτερος" αλλά ΜΟΝΟ απο τις "επίσημες" και ψευδέστατες λίστες που δημοσιεύουν σκοπίμως ορισμένα περιοδικά στις ΗΠΑ.
Επειδή αρκετοί μεγιστάνες ΔΕΝ θέλουν και ΔΕΝ καταχωρούνται σε αυτές τις λίστες, όπως λ.χ. οι Ρότσιλντς και οι Ροκφέλλερς...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger