-->

Γεμίζουν τις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας με μουσουλμάνους – 320 διαμερίσματα δίνει ο γιός της Ντόρας Κωστάκης σε λαθρομετανάστες (μη τα ξαναλέμε, πρόσφυγες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στην Ελλάδα)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Και έχεις και το λαμόγιο τον Βολουδάκη, που τα έχει κάνει πλακάκια με την Μαριέττα Γιαννάκου Κούτσικου (η Γιαννάκου ήταν αυτή που προσπάθησε να επιβάλλει την ψευδοιστορική άποψη της Ρεπούση περί “συνωστισμού στη Σμύρνη” και υπερασπίστηκε με όλες τις δυνάμεις της τη Ρεπούση. )  να μιλάει για ..." ροές μεταναστών / προσφύγων τους τελευταίους μήνες"Λαμόγιο Βολουδάκη  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αλλαγή πληθυσμού γίνεται και εποικισμός με μουσουλμάνους εισβολείς.!Εκεί στην Κωλονουδού σας ενοχλεί το ανθυγιεινό κάπνισμα, αλλά όχι οι μεσαιωνικές αρρώστιες των λαθροεισβολέων.!! Θα σας μηνύσουμε και για αυτό στην Χάγη.  Ειδικά για τις  νέες διατάξεις που ισχύουν για την χορήγηση ιθαγένειας και είναι σκανδαλώδεις...μούγκα Βολουδάκη.! Ευτυχώς τα ψωμιά σας είναι τελειωμένα όλων σας.!! Για να ξεφύγει από εσάς ο κάτοικος της χώρας θα πρέπει να γίνει άνθρωπος.... εάν εκτός από άνθρωπος, γίνει και Έλληνας... την γαμήσατε.!
Η Κωλοκυβέρνηση σου Βολουδάκη, στην οποία είσαι και εσύ γρανάζι, είναι εναντίων όλων των κοινωνικών ομάδων, ΠΛΗΝ λαθροπιθήκων.!! 

Στην ανακαίνιση των 320 διαμερισμάτων, που μισθώνει για την φιλοξενία αιτούντων άσυλο, προχωρά ο δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο της βελτίωσης των συνθηκών φιλοξενίας τους.
Το πρόγραμμα «Παροχή Στέγασης και Υπηρεσιών για Αιτούντες Άσυλο» υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου, η
οποία με σειρά αποφάσεων της ανέθεσε την περασμένη εβδομάδα την εκτέλεση εκτεταμένων εργασιών ανακαίνισης και συντήρησης στα συγκεκριμένα διαμερίσματα έως το τέλος του έτους.
Ειδικότερα, με απευθείας ανάθεση υπογράφηκε σύμβαση για τη διαμόρφωση-ανακατασκευή των 320 μισθωμένων κατοικιών, που βρίσκονται στο δήμο Αθηναίων και στους Δήμους Ζωγράφου, Δάφνης, Αγίου Δημητρίου, Καλλιθέας, Βύρωνα, Αιγάλεω, Νέας Σμύρνης, και Μοσχάτου –Ταύρου.
Το κόστος των εργασιών αυτών αναμένεται να ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ. Στο ίδιο ποσό ανέρχεται και η σύμβαση για τις εργασίες ανακαίνισης(επισκευή και τοποθέτηση πλακιδίων και δαπέδων), που θα ολοκληρωθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Με μία τρίτη σύμβαση προβλέπεται η “επισκευή, αντικατάσταση και τοποθέτηση αλουμινίων και ρολών παραθύρων καθώς και λοιπών μεταλλικών κατασκευών”, έναντι του ποσού των 20.000ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
Τεχνικό γραφείο έναντι του ίδιου ποσού θα εκτελέσει γενικές εργασίες επισκευής και συντήρησης στα διαμερίσματα ενώ έχει αποφασιστεί και η τοποθέτηση γυψοσανίδων και εσωτερικών χωρισμάτων.
Επιπρόσθετα, ανατέθηκε η επισκευή και συντήρηση των εξωτερικών επιφανειών των κατοικιών, που έχουν υποστεί φθορές ενώ υπογραφεί και σύμβαση, που αφορά στην παροχή υπηρεσιών απολυμάνσεων και αποφράξεων.
Η παραπάνω δαπάνη θα καλυφθεί από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, μέσω της χρηματοδότησης, που έχει λάβει από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και την Πολιτική Προστασία και Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από τον Μάρτιο του 2016 έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα στέγασης των αιτούντων άσυλο του δήμου Αθηναίων 5.266 ωφελούμενοι από πολλές χώρες του κόσμου (Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Κογκό).
Από αυτούς έχουν μετεγκατασταθεί περίπου 2.055 άτομα σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Μ. Βρετανία), ενώ σήμερα το πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες περίπου 1.600 ωφελούμενων, οι οποίοι φιλοξενούνται στα μισθωμένα διαμερίσματα.
Διαβάστε την απόφαση του Δήμου Αθηναίων


Μανώλης Γαλάνης


protothema.gr


zeys-elaynon
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger