-->

ΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, πίσω από το ... ΦΩΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!

Άλλωστε ο θείος του Κώστα Μπακογιάννη που μετακόμισε στο Μαξίμου, έχει ήδη εγκρίνει παρόμοια παγερά γεωμετρικά τρυκ (με πολλά υπονοούμενα) για το σήμα της ΝΔ αλλά και το branding «μακεδονικών» προϊόντων.
 

Τα πάντα μπορούν να σκαρφιστούν οι αθεόφοβοι λοβοτομημένοι προκειμένου να περικοπεί όσο γίνεται το σημαίνον της ελληνικότητας ή του Χριστιανισμού από τη δημόσια θέα!!
 

Σημασία έχει πως όλοι οι δήθεν «άρχοντες» της χώρας απλώς «ενημερώνονται» από τους μυστικοσυμβούλους τους για τη σκοπιμότητα τέτοιων χειρουργικών επεμβάσεων στο αθώο συλλογικό υποσυνείδητο των ελληνοπαίδων και όχι μόνο. Εχθές, έκανα μια ανάρτηση, με το άρθρο του εξαιρετικού συναδέλφου, Δημήτρη Γιαννόπουλου, και τίτλο, που δεν ήταν καθόλου τυχαία...:  

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ, Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ... Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. 

Η συζήτηση που ακολούθησε διαδικτυακά στην προσωπική σελίδα του κ. Γιαννόπουλου, έφερε κι άλλες αποκαλύψεις, ακόμα πιο ύπουλες και τρομακτικές, που γίνονται κάτω από τη μύτη μας και δυστυχώς, είτε δεν τις μαθαίνουμε, είτε ίσως δεν τις προσέχουμε, ή ακόμα και να έχουμε άγνοια στο τί μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτές.

Παραθέτω αποσπάσματα από την διαδικτυακή συζήτηση κι αφήνω σ' εσάς την δυνατότητα της σκέψης και της διάδοσης όλων αυτών που έχουν στηθεί μπροστά στα μάτια μας, εν αγνοία μας ίσως, και κυρίως με συγκεκριμένους ανίερους στόχους από... ΑΝΙΕΡΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πληροφορήθηκα, πως  ο αποκλειστικός χορηγός και κατασκευαστής του Αντίχριστου εξαμβλώματος των φωταγωγημένων δρόμων είναι το...Ιδρυμα Ωνάση!!!!!!!!!!! 
ΙΣΧΥΕΙ;;;
Μήπως έγινε κι αυτό... ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Προσωπικά, θα ενημερώσω, όλους τους φίλους μου για όλα αυτά τα... ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, που καθοδηγούνται από ... τα ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ... 


 
Dimitris Yannopoulos

ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Γιορτή των παιδιών τα Χριστούγεννα.
 

Των παιδιών που βιάζονται, ακρωτηριάζονται, ευνουχίζονται και εκπορνεύονται σε Δύση και Ανατολή.
Στιγμή εξιλέωσης στον μεταμοντέρνο Μεσαίωνα που καλπάζει σαν τον κόκκινο ιππότη της Αποκάλυψης.
 

Μέρος αυτής της παγκόσμιας Ύβρεως, η γενική επίθεση στα ελληνικά σύμβολα και τις εορταστικές παραδόσεις (ακόμα και τις «δυτικόφερτες»), που δεν μπορούσε να παραλείψει μια πονηρά «εμπνευσμένη» χριστουγεννιάτικη «διακόσμηση» του κέντρου της πρωτεύουσας, με φωτεινές ράβδους ιμάντων LED.
 

Είμαστε σίγουροι πως ο λαθροδήμαρχος της οικογένειας έδωσε τυπικά την έγκρισή του γι αυτό τον φωτεινό «σχηματισμό», που θυμίζει βιντεοπαιχνίδι της δεκαετίας του ‘90 (όχι τα «τουβλάκια» — το άλλο, με την μπίλια που ρίχνει τις μπάρες από το ταβάνι, το θυμάστε;).


 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ:
 
Όπως θα δείτε στα Σχόλια, κάποιοι φίλοι μου επέστησαν την προσοχή σ’ εκείνο στο οποίο δεν ήθελε να πάει το μυαλό μου: Ότι δηλαδή η αντικατάσταση της παραδοσιακής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης δεν έγινε μόνο για να... «ισοπεδώσει» με άνισες μπάρες τα αστεράκια, τις καμπανούλες και τα δεντράκια, αλλά να περάσει τον Αριθμό του Θηρίου 666!
Ειλικρινά δεν μπορούσα να φανταστώ πως οι φωτεινές μπάρες πράγματι είναι 6 σε κάθε ένα από τα τρία σύνολα της κάθε «γέφυρας» πάνω από τον δρόμο.
Ας επεκτείνουμε λίγο την ερμηνεία του συμβολισμού:
Ο Αντίχριστος («αριθμός ανθρώπου εστί»), παλιός γνώριμος της οικογένειας Μητσοτάκη, νιώθει φαίνεται αρκετά ισχυρός κατέχοντας τριπλή εξουσία (Εκτελεστική/Κούλης, Νομοθετική/Ντόρα, Δημοτική/Κώστας), ώστε να γιορτάσει για πρώτη φορά Αντιχριστούγεννα φωτίζοντας με τη σφραγίδα του τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Είναι σαν να δείχνει στον Σουλτάνο Ερντογάν το δρόμο προς την Ακρόπολη, όπου έχει προσκληθεί να γιορτάσει δίπλα στη (ρα)Γιάννα και τον (ρα)Γιάνη, την εγκαθίδρυση της Νέας Τουρκοκρατίας το έτος 2021!
Πολλοί αρνούνται να πιστέψουν πως αυτά μπορεί να γίνονται σκόπιμα. Αλλά αν όντως είναι προμελετημένα από την Σκιώδη Κυβέρνηση, τότε αρχίζουμε ίσως να καταλαβαίνουμε γιατί ο «Θεός της Ελλάδος» φαίνεται πως έχει χάσει πια την υπομονή του, αφήνοντας να εξελίσσεται ταυτόχρονα ιβριδική Εισβολή, Άλωση και Διαμελισμός της χώρας από την Τουρκία.
Αν δεν ξηλωθούν άμεσα αυτά τα ανοσιουργήματα, και δεν κάνει ευχέλαιο ο Δήμος Αθηναίων, τότε Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.
————————
Όποιος βρει κάπου στα αθηναϊκά περίχωρα τίποτα φωτεινά αστεράκια, δεντράκια ή έλκηθρα σε δημοτική διακόσμηση δρόμων ...αμοιφθήσεται!
Άλλωστε ο θείος του Κώστα Μπακογιάννη που μετακόμισε στο Μαξίμου, έχει ήδη εγκρίνει παρόμοια παγερά γεωμετρικά τρυκ (με πολλά υπονοούμενα) για το σήμα της ΝΔ αλλά και το branding «μακεδονικών» προϊόντων.
 

Τα πάντα μπορούν να σκαρφιστούν οι αθεόφοβοι λοβοτομημένοι προκειμένου να περικοπεί όσο γίνεται το σημαίνον της ελληνικότητας ή του Χριστιανισμού από τη δημόσια θέα!!
 

Σημασία έχει πως όλοι οι δήθεν «άρχοντες» της χώρας απλώς «ενημερώνονται» από τους μυστικοσυμβούλους τους για τη σκοπιμότητα τέτοιων χειρουργικών επεμβάσεων στο αθώο συλλογικό υποσυνείδητο των ελληνοπαίδων και όχι μόνο.
 

Ούτε μιλάμε για τα προσχήματα που συνδέουν την αφηρημένη τέχνη με την υποτιθέμενη «λαθρολαγνεία» ή «ισλαμολαγνεία» των αλληλέγγυων.
 

Ίσα-ίσα που προκαλούν των οίκτο των αλλοδαπών, ιδίως μεσανατολικής προέλευσης, που έχουν συνηθίσει άλλου είδους φωτεινές ριπές ή βόμβες φωσφόρου.
 

Αν τους μιλήσεις, κάπως μακρυά από τους κομισάριους των πολύγλωσσων ΜΚΟ, διαπιστώνεις πως οι περισσότεροι λαθροεισβολείς είναι πολύ πιο φιλέλληνες και φιλο-χριστιανοί από τους κυβερνώντες μας.
 

Γι αυτό, οι διεθνείς «προστάτες» του Δημητρά καιροφυλακτούν παντού με το σημειολογικό νηστέρι, το βάμα ιωδίου και το τσιρότο του στιγματισμού για όποιον ψάχνει Αστέρι της Βηθλεέμ στο Ελλαδιστάν του 2020.


Ας δούμε και κάποια σχόλια, πολύ σημαντικά και αποκαλυπτικά...

 

Dimitris Yannopoulos Ελένη Ζαμάνη Περίεργο και όμως αληθινό, αφού το αστέρι μαζί με το μισοφέγγαρο αποτελούν ιερά σύμβολα του Ισλάμ, ενώ το Άστρο της Βηθλεεμ οδήγησε Άραβες και Πέρσες «μάγους» στη Φάτνη. Αλλά γι αυτό λέω πως το πρόβλημά τους στα αστεράκια είναι ο χριστιανικός συμβολισμός της Γέννησης που θέλουν να εξαλείψουν.
 
 
 
Leonidas C. Aposkitis Η ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΕΝΟΤΗΤΑ
 
 
Dimitris Yannopoulos Leonidas C. Aposkitis Που τη βλέπεις την κατανάλωση Λεωνίδα; Η κενότητα που επιδιώκεται είναι Κενότητα Νοήματος και Ταυτότητας με τη μέθοδο του ψυχολογικού σαμποτάζ από μια 5η φάλαγγα ελληνοφώνων μισελλήνων.
 
 
 
Sotiriou Pelagia-p Μήπως είναι φωτοσοπ? Που βρίσκεται αυτός ο στολισμός?Παναγιώτης Ευσταθίου Τα νούμερα είναι ενδεικτικά δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα... τρεις σειρές από 6 λάμπες σε κάθε σειρά. Αθήνα στους κεντρικούς δρόμους!
 
 
Dimitris Yannopoulos Παναγιώτης Ευσταθίου Καλά κάνετε και το διευκρινίζετε γιατί κάποιοι κάνουν τους χαζούς, ενώ σαφώς καταλαβαίνουν. Αυτή είναι η περίφημη Βλασφήμια του Αγίου Πνεύματος:

«Διά τούτο λέγω ύμίν, πάσα αμαρτία και βλασφημία άφεθήσεται τοις άνθρώποις, ή δέ του Πνεύματος βλασφημία ούκ άφεθήσεται τοις άνθρώποις... ούτε έν τω νύν αίώνι ούτε έν τω μέλλοντι» (Ματθ. ιβ' 31­-32.βλ. και Μάρκ. γ' 28-30, Λουκ. ιβ 10).
 
 
 
 
Παναγιώτης Ευσταθίου Και κάτι ακόμα πιο κραυγαλέο.... Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σας θυμίζει κάτι;
 
 
 
Dimitris Yannopoulos Παναγιώτης Ευσταθίου Αυτό από ποια παράσταση είναι; Τίτλος; Σκηνοθέτης; Μήπως κάνουν και ανθρωποθυσίες «ασυνόδευτων» στα υπόγεια.
 Dimitris Yannopoulos Παναγιώτης Ευσταθίου Είναι πράγματι συντονισμένες οι κινήσεις του Σκιώδους Ιερατείου στο επικοινωνιακό πεδίο με αντιστροφή του νοήματος των Χριστουγέννων. 
 
Ο Μαγικός Αυλός εξυμνεί συμβολικά την επιστροφή των Αρχαίων Μυστηρίων Αιγύπτου και Βαβυλώνας που νικούν με τον Μαγικό Αυλό της Μασονίας την Βασίλισσα της Νύχτας, δηλαδή τη Χριστιανική Εκκλησία! 
Πολύ χριστουγεννιάτικα πράγματα.
 Παναγιώτης Ευσταθίου Να βοηθήσω...

attikanea
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger