Κορωνοϊός και Ελλάδα: Δείτε επιτέλους την αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκάρουν τα νούμερα της χθεσινής μέρας αλλά κάποιοι συνεχίζουν τον χαβά τους…

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα για την επιβατική κίνηση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με την χθεσινή ημέρα Τετάρτη 1η Ιουλίου, ωστόσο η σύγκριση με πέρυσι είναι αποκαρδιωτική.

Χάρη στον κορωνοϊό, για τον οποίο οι εκτιμήσεις αποδείχθηκαν υπερβολικές, η διαφορά με την 1η Ιουλίου 2019 είναι τεράστια, καθώς πέρυσι ήρθαν στην χώρα μας 95.000. ενώ φέτος την ίδια μέρα, η Ελλάδα υποδέχθηκε 21.100 επιβάτες και 55 διεθνείς πτήσεις. Την αμέσως προηγούμενη ημέρα, στις 30 Ιουνίου στο αεροδρόμιο της Αθήνας είχαν φτάσει 12.000 επιβάτες, ενώ είχαν εκτελεστεί 30 διεθνείς πτήσεις.

Δείτε επίσης: «Βυθίζεται» πριν καν ανοίξει ο ελληνικός τουρισμός - Μαζικές ακυρώσεις την πρώτη ημέρα του «ανοίγματος»

Παρότι, η χώρα μας, όπως τόνισε και η εκπρόσωπος της Ryanair, Chiara Ravara κατά την διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, βρίσκεται ψηλά στη ζήτηση εισιτηρίων από χώρες όπως η Γερμανία, η Αγγλία, η Πολωνία, οι σκανδιναβικές χώρες αλλά και η Ιταλία, οι υπερβολές δημοσιογράφων και «ειδικών» έφτασαν σε σημείο να κατακρίνουν ακόμα και την καθιερωμένη καλοκαιρινή επίσκεψη του πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, στο σπίτι του στο Πήλιο, ενώ «πανικός» επικράτησε στο νησί της Ρόδου, επειδή πτήση τσάρτερ έφτασε από την… «απαγορευμένη» για απευθείας πτήσεις προς την Ελλάδα, Σουηδία.

Μάταια προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στους δημοσιογράφους…

Οι υπερβολές πρέπει κάποτε να σταματήσουν, καθώς παρότι ο τουρισμός άνοιξε, τα πρώτα νούμερα δεν προσεγγίζουν ούτε καν στο ήμισυ τις περσινές επιδόσεις, για μία οικονομία, η οποία εξαρτάται, αυτή την στιγμή, σε ύψιστο βαθμό από τον Τουρισμό.

‘Άλλη μία απόδειξη πως ο κορωνοϊός καταστρέφει τις οικονομίες και δη την ελληνική! Δείτε επιτέλους την αλήθεια…


el.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger