ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ …ΕΛΛΗΝΙΚΟ;;;


VIA Κώστας Τσίπηρας

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ …

ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, και , διατηρητέα κτίρια, κλπ., κλπ. ;
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΕΚΑΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ 10% ΤΗΣ ;;;
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΙ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΊΔΙΟ;
ΘΕΛΕΙΣ , ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ , ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ, ΚΑΖΙΝΟ, με αρχιτεκτονική, του …κώλου, μετά συγχωρήσεως, ΚΛΠ., ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ ;;;;
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ …ΔΕΚΑΡΑ ;;;
Ναι, εγώ θέλω !
Πείτε μου , παρακαλώ , τι να κάνω;
Βοηθήστε με , παρακαλώ, με το αζημίωτο!!!
Κατ’ αρχάς, …
1. Θα σας πουλήσουμε την έκταση , στο 10% της τεράστιας τιμής της !, αφού την υποβαθμίσουμε, πάντα με το αζημίωτο, και θα μας δώσετε 900.000.000= εκατ. , αντί για , κατ’ ελάχιστο, 10.000.000.000 =δις…, εσείς δεν χρειάζεται να τα βάλετε από την τσέπη σας, θα πάρετε δάνεια , αλλά θα πάρουμε και εμείς, το …κάτι τις…!
2. Λοιπόν το οικόπεδο του Ελληνικού μετρά 6,2 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα , και βρίσκεται σε μια από τις πιο αξιοποιήσιμες περιοχές της Ελλάδας. Σήμερα οικόπεδα στην δημοτική κοινότητα Ελληνικό Αττικής πουλιούνται με μέση τιμή άνω των 1.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, και αυτά δεν βρίσκονται μπροστά στην θάλασσα. Η προσφορά, που θα μας κάνετε , θα …είναι 900 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος δεκαετίας, το οποίο αναλογεί σε λιγότερα από 150 ευρώ το τ.μ. σε παρούσα αξία. Τώρα οι δυο αριθμοί δεν είναι εύκολα συγκρίσιμοι διότι η προσφορά ενός επενδυτή εξαρτάται ακριβώς από το τι του επιτρέπει ο νόμος να κάνει (έτσι η σύμβαση, θα … προβλέπει την δημιουργία ενός τεράστιου πάρκου στο 30% της έκτασης το οποίο είναι αρνητικό για τον επενδυτή, όμως και την δυνατότητα ουρανοξυστών που πολλαπλασιάζουν την δόμηση, κοκ., και θα κάνουμε και διάφορα τρυκάκια, που δεν τα δηλώσαμε από την αρχή, όπως καζίνο !!!). Από την άλλη η διαφορά 1 προς 10 είναι τόσο μεγάλη που κάθε πολίτης μπορεί να υποψιαστεί ότι και εδώ έχουμε μια περίπτωση γιγαντιαίας αρπαχτής – ευκαιρία να βάλει χέρι στον δημόσιο πλούτο , όχι κάποια ΔΕΚΟ, αλλά κάποιος μεγάλος επιχειρηματίας, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΆ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ, αλλά δεν φαίνονται, για …ξεμάτιασμα !
3. Όταν θα γίνει, μετά, ο αρχικός διεθνής διαγωνισμός, και θα υπάρξει ένας αριθμός εταιριών (μεταξύ των οποίων και μερικές της Μέσης Ανατολής) που θα καταθέσουν τις αρχικές τους προσφορές, εμείς σαν…. ελληνική κυβέρνηση ,τότε , θα αλλάξουμε τους κανόνες της σύμβασης καθιστώντας την χειρότερη για τον επενδυτή με αποτέλεσμα να αποσυρθούν όλες οι προσφορές εκτός από αυτή όπου συμμετείχε η ελληνική εταιρία σας , γιατί αγαπάμε πολύ την …Ελλάδα . Και τότε η ελληνική κυβέρνηση, δηλαδή εμείς, πάλι με το αζημίωτο, θα ξανα-άλλαξουμε τους κανόνες , αυτή την φορά υπέρ της ελληνικής εταιρίας σας , μην ανησυχείτε…, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…!
4. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ, ΣΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΜΕ , ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΑ !
5. Μόνο ως μέγα σκάνδαλο του αιώνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μία συμφωνία σας , της εταιρείας σας, με τις τράπεζες Eurobank και Πειραιώς, ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ .
Με βάση αυτή τη συμφωνία, το πολυδιαφημισμένο έργο, που θέλετε να κάνετε , στο Ελληνικό , θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου για την κατασκευή του από κοινοπρακτικά δάνεια της Eurobank και της Πειραιώς, ύψους 1,2 δισ. ευρώ. Μάλιστα, ως εγγύηση των δανείων, κατά πρωτοφανή τρόπο, θα τεθεί το ίδιο το έργο και τα κέρδη του!, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 2-3 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΓΕΙΝ , ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ, ΧΩΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΚΛΠ., και όλα θα πάνε καλά !
6. Με δυο λόγια, ο ίδιος ο ελληνικός λαός με τις καταθέσεις του, πολλές εκ των οποίων είναι και δεσμευμένες, θα χρηματοδοτήσει το έργο του Ελληνικού, στεγνώνοντας ακόμα περισσότερο τη ρευστότητα στην ελληνική οικονομία, σε μία περίοδο όπου οι στρόφιγγες δανειοδότησης των τραπεζών , προς τους ιδιώτες, δηλαδή…εσάς !!!, παραμένουν σχεδόν ερμητικά κλειστές, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ !.
7. Και μην ανησυχείτε, επίσης, για την κατασκευή, θα αναθέσετε τις υπεργολαβίες, σε δικούς μας ανθρώπους , που και αυτοί θα κάνουν το ίδιο, θα ζητήσουν και αυτοί δάνεια, για να εκτελέσουν το έργο!!!, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΙΣ !, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ- ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΙΖΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΟΙΚΑΝΟΙ, και αυτοί χρήμα ξεπλένουν, οι…ταλαίπωροι,…ΟΙ ΔΗΘΕΝ …ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ., ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΊΔΙΟ….!!!
Μα, τότε !
Θέλω και εγώ, να αγοράσω το …Ελληνικό , ή, έστω, κάτι το αντίστοιχο !
Και εγώ θέλω να γίνω … κομπιναδόρος, μην με αφήσετε έξω από την μεγάλη μπίζνα !
Κώστας Στεφ. Τσίπηρας
6-7-2020

Υγ. ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΙΝΑ, ούτε το 0,01% δεν είναι ψέμα.
Και όσα γράφω δεν ανήκουν ούτε σε καμία συμπολίτευση, ούτε σε καμία αντιπολίτευση, αλλά στον ανεξάρτητο και έντιμο ελληνικό λαό,…όσους δηλαδή δεν έχουν αποβλακωθεί, και όσους δεν είναι αφελείς, ανόητοι, και δεν ιδιωτεύουν, αλλά αγαπάμε ακόμη, την τόπο τους…
Εξ άλλου, τα περί συμπολίτευσης και αντι-πολίτευσης , είναι για τους ασυνείδητους, και μη- νοήμονες…
ΕΧΩ ΑΡΘΟΓΡΑΦΗΣΕΙ, ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
Εδώ και μερικά χρόνια, όμως, μου αρνούνται, πιά, και … πεισματικά, την δημοσίευση των άρθρων μου.
Λέτε να είναι τυχαίο;;;
ΑΙ, ΣΙΧΤΙΡ, …

https://www.facebook.com/gkolempas/posts/1145517885823841


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger