-->

Οι «Μαχητές» αντιδρούν στην αφαίρεση της Ασπίδας με τις Ρίγες της Ελληνικής Σημαίας από το έμβλημα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου


Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης εκφράζουν την αντίθεση τους για την αλλαγή του εμβλήματος καικαλούν όλους στο συλλαλητήριο της Κυριακής 2/8...

«Μετά την σημερινή παρουσίαση του νέου εμπορικού σήματος νιώθουμε την απογοήτευση και την αύρα μεγάλης μερίδας του κόσμου ο οποίος διαφωνεί κάθετα με την αλλαγή και την αφαίρεση των βασικότερων στοιχείων όπως η ΑΣΠΙΔΑ και οι 9 γραμμές που συμβολίζουν το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ από την σημαία του Έθνους μας. Βασικά στοιχεία που μεγάλωσαν γενεές των γενεών και καθόρισαν την ιδεολογία του κάθε πραγματικού ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ...» έλεγαν στην πρώτη τους ανακοίνωση για το θέμα και συμπλήρωναν μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς η νέα “οπτική ταυτότητα” απέχει από το να εκφράσει όσα περιγράφει ως αρχές, ιδανικά και ιστορία μας το βίντεο παρουσίασης. Το κυριότερο σημείο αστοχίας είναι ότι χάθηκε από το λογότυπο το βασικό συστατικό της ιστορίας μας δηλαδή το μήνυμα προς όλους για την Ελληνικότητά μας. Η Ιστορία και οι ρίζες μας είναι πολύ πιο σημαντικές από οποιαδήποτε αύξηση σε εμπορικότητα. Δεν είμαστε απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

Κι επειδή προφανώς η φωνή τους δεν ακούστηκε όσο θα έπρεπε από τους δικοικούντες, προχωράνε σε συλαητήριο την Κυριακή, εκδίδοντας το παρακάτω κάλεσμα!

Μια ατυχής προσέγγιση, ένα "απρόσεχτο" λάθος, μια καινοτομία που δεν μπορεί να αγγίξει τα θέσμια της Ανόρθωσης που έπρεπε ήδη να έχει επιλυθεί ακόμα, αιωρείται με αποτέλεσμα να έχει ήδη χαλάσει αυτή η ηρεμία που επανήλθε στις τάξεις της ομάδας μετά από αρκετά χρόνια. Άσκοπες συζητήσεις στο διαδίκτυο για πράγματα που έπρεπε να είναι αυτονόητα.

"Έμβλημα της Ανόρθωσης ο Φοίνικας. Το ιερό μυθικό πουλί της αρχαιότητας, που πεθαίνει με αυτοθυσία και αναγεννάται μέσα από την τέφρα του. Περικλείεται σε ασπίδα με δεσπόζοντα τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, τα κυανόλευκα. Αείποτε, όπως την έταξε η ιστορική της μοίρα, η Ανόρθωση υπήρξε κιβωτός και θεματοφύλακας της ελληνικής ιδέας σε τούτο το ακροτελεύτιο σύνορο του Ελληνισμού. Υπήρξε ο ελληνικός παλμός, η ελληνική πνοή. Παλλάδιο των εθνικών ιδεωδών και αξιών. Ο Φοίνικας καθιερώθηκε ως έμβλημα του Συλλόγου το 1929."

Για τον λόγο αυτό, ΚΑΛΟΥΜΕ τον κάθε ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ, οργανωμένους και "ανοργάνωτους", στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", την Κυριακή 02 του Αυγούστου. Την μέρα που το πρωτοπαλίκαρο της Αμμοχώστου απεβίωσε το 1981, και έπρεπε οι τιμές για την προσφορά του στους αθλητικούς και εθνικούς αγώνες να βρίσκονταν στο αποκορύφωμα τους, εμείς αναγκαζόμαστε να συνδυάσουμε το μνημόσυνό του με ένα συλλαλητήριο που ο λόγος που γίνεται είναι να αποτρέψουμε να μην πάει κανένας του αγώνας χαμένος.

Στις 20:30 ΟΛΟΙ μαζευόμαστε στο μνημείο του Ήρωα μας έξω από την Δυτική εξέδρα να καταθέσουμε στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής και 20:45, όταν θα τελειώσει και ο φιλικός αγώνας, θα ξεκινήσει το συλλαλητήριο. Ακολουθούμε τις οδηγίες των οργανωτών και δεν προβαίνουμε σε πράξεις που θα πλήξουν το Ιστορικό μας Σωματείο. Σκοπός μας είναι η επαναφορά της τάξης για το θέμα του εμβλήματος και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Υ.Γ. Αν μέχρι την Κυριακή υπάρξει επίσημη ανακοίνωση-απολογία προς τον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί και επαναφορά των ΓΝΗΣΙΩΝ συμβόλων, τότε θα ενημερώσουμε και εμείς ανάλογα.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - MAXHTEC 1994
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger