-->

Ποιο είναι το νέο όπλο που χρησιμοποιείται στον Κόλπο και στη Βηρυτό;

Δίκτυο Βολταίρος 5/8/2020.
Ένα νέο όπλο χρησιμοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου εναντίον 7 ιρανικών πλοίων στο Περσικό Κόλπο [ 1 ] και στη συνέχεια στις 4 Αυγούστου στο λιμάνι της Βηρυτού..
« Ô Vierge Marie! C’est une explosion nucléaire! » (Οο! Παναγία μου! Είναι πυρηνική έκρηξη!)
Και στις οκτώ περιπτώσεις, το νέφος καπνού δεν είχε καμία σχέση με εκείνο που παρατηρείται στις συμβατικές εκρήξεις, αλλά σχημάτισε ένα μανιτάρι όπως στις ατομικές εκρήξεις..
Στη Βηρυτό, η έκρηξη έκανε τη γη να δονείται 200 χιλιόμετρα γύρω, σε μέγεθος 3,5 στην κλίμακα Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γερμανικό Κέντρο Γεω-επιστήμης (GFZ). Η δόνηση και όχι το ωστικό κύμα της έκρηξης κατέστρεψε πολλές γειτονιές της πόλης..
Προκάλεσε επίσης ένα τεράστιο κύμα και σήκωσε ορισμένα αυτοκίνητα στο λιμάνι, και δεν ώθησε πλαγίως το νερό και τα οχήματα, αλλά σαν να κάποιος να είχε πιέσει τη θάλασσα και τον άμεσο τόπο της καταστροφής.
.
Αυτές οι επιθέσεις έλαβαν χώρα ενώ η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου των Ηνωμένων Εθνών για τον Λίβανο αναμενόταν θα εκδοθεί στις 7 Αυγούστου. Αναμένεται να αναβληθεί
.
[1] Είχαμε αναφέρει αυτή την επίθεση στο άρθρο μας « Ο Λίβανος ενώπιον των ευθυνών του », του Τιερί Μεϊσάν, μετάφραση Κριστιάν ΆκκυριάΙνφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα),  Δίκτυο Βολταίρος, 21 Ιουλίου 2020.
[2] « Révélations sur l’assassinat de Rafiq Hariri » (Αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Ραφίκ Χαριρί), par Thierry Meyssan, Оdnako (Russie), Réseau Voltaire, 29 novembre 2010.

.
https://www.voltairenet.org/article210662.html


ΠΗΓΗ


Δείτε επίσης:

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΦΛΟΓΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANFO ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΟΥ ;


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2020 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger