-->

Αντιστέκονται σθεναρά οι δυνάμεις των Αρμενίων! Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από την καταστροφή αζέρικων στόχων.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής το Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε επίθεση ενάντια στην Δημοκρατία του Αρτσάχ με στόχο όλη την συνοριακή γραμμή, οικισμούς αμάχων σε πόλεις και χωριά αλλά και την πρωτεύουσα, το Στεπανακέρτ. Μέχρι στιγμής ο Αζερικός στρατός έχει υποστεί σοβαρές απώλειες. Οι αρμενικές δυνάμεις συνεχίζουν να αμύνονται και να αντιστέκονται σθεναρά.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από την καταστροφή αζέρικων στόχων.

https://youtu.be/D2jd1bw0AXQ

Έλληνες εκπαιδευτές των Αρμενίων κομάντος

Οι επίσημες πληροφορίες που έρχονται από Αρμενία μιλούν για απώλειες 4 ελικοπτέρων, 15 UAV, και 10 άρματων μάχης των Αζέρων.Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας απέρριψε φήμες ότι οι Αζέροι κατέκτησαν 6 χωριά. Οι Αρμένιοι του Αρτσάχ πάντως δηλώνουν 16 στρατιώτες νεκρούς και 100 τραυματίες.

Το Αζερμπαϊτζάν στηρίζεται από την Τουρκία. Πριν πέντε ημέρες σας ενημερώσαμε για την αποστολή μισθοφόρων από τη Συρία στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Ερντογάν ενισχύει εξοπλιστικά τη χώρα. Από τα τέλη Ιουνίου είχε γνωστό ότι παρήγγειλε δεκάδες Τουρκικά οπλισμένα UAV (Bayraktar TB2) και drone.

Στο διάγγελμά του ο Αρμένιος πρωθυπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επίθεσης στην πρωτεύουσα της χώρας Ερεβάν.

Οι Αρμένιοι είναι πολύ σκληρός λαός. Για αυτούς το Καραμπάχ δεν “κείται μακρά ” ούτε απλά συνδέονται γλωσσικά όπως είπε Έλληνας καθηγητής για την Κύπρο. Πηγές μάλιστα εκτιμούν, ότι τα αζερικά στρατεύματα θα ηττηθούν κατά κράτος από τα αρμενικά.

Υπάρχει ένας ακόμα λόγος που ενισχύει αυτήν την άποψη. Οι Αρμένιοι κομάντος έχουν λάβει ελληνική εκπαίδευση και μάλιστα από την αφρόκρεμα των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Πριν από δύο χρόνια, από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο Αττικής, υπό τον συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας (Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών) και Αρμενίας, στο πλαίσιο του υφιστάμενου διμερούς προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας. Η συνεκπαίδευση περιελάμβανε βολές μάχης ταχείας αντίδρασης και εκπαίδευση σε αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών.

πηγή

Διαβάστε επίσης: Κύριε Μητσοτάκη στην Αρμενία πέφτουν σφαίρες, το πήρατε χαμπάρι;;;

Απαράδεκτη η Αθήνα: Δεν καταδικάζει ευθέως τους Αζέρους!

Βίντεο επιστράτευσης στην Αρμενία : ¨Πάμε για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια και την πατρίδα !¨

Οι Αρμένιοι τινάζουν στον αέρα τα τεθωρακισμένα του Αλίεφ ο οποίος κήρυξε στρατιωτικό νόμο στο Ααζερμπαϊτζάν


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2020 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger