-->

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στους αναγνώστες που συμμετέχουν στο εξώδικο του κ. ΑντωνιάδηΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ  ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στους αναγνώστες που συμμετέχουν στο εξώδικο του κ. Αντωνιάδη

Ευχαριστώ τους δεκάδες αναγνώστες και αναγνώστριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δικηγόρου κ. Νίκου Αντωνιάδη, που αφορά στο εξώδικο κατά του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, για την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, και μου εμπιστεύθηκαν τα ονόματά τους και την συμμετοχή τους.

Όλα τα email που έχω λάβει για την συμμετοχή τους, έχουν προωθηθεί στον κ. Νίκο Αντωνιάδη, και έχω απαντήσει σε όλους τους συμμετέχοντες πως προώθησα το “ΝΑΙ” τους… και αυτό θα συνεχίσω να κάνω σε όσες νέες συμμετοχές έρχονται.

Όλοι οι αποστολείς, έχουν λάβει από εμένα την υπογράφουσα και διαχειρίστρια των attikanea.info, την διαβεβαίωση της προώθησης της συμμετοχής τους.

Αν κάποιος διαπιστώσει πως δεν του έχω απαντήσει, παρακαλώ να μ’ ενημερώσει.

Επιπλέον έχω ενημερώσει τον δικηγόρο κ. Νίκο Αντωνιάδη, ότι και στο ιστολόγιό μου έχω αναρτήσει το δημόσιο προσκλητήριό του (εδώ)όπως και στην σελίδα μου στο F.B. και στο v.k., οπότε να συμπεριλάβει και τα ονόματα όσων δηλώνουν συμμετοχή.

Σ’ αυτόν τον αγώνα, δεν περισσεύει κανείς.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ  ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σ αυτήν την ανάρτηση, ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ “ΝΑΙ”


https://attikanea.info/%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5/

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger