-->

Τρεις Πολιτείες χωρίζουν τον Τραμπ από την νίκη

Το επίσημο γραφείο εκλογικών προβλέψεων, έδωσε σήμερα την Πολιτεία της Αλάσκα στον Τραμπ και αναμένεται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να του δοθεί και η Βόρεια Καρολίνα, ανεβάζοντας τον αριθμό των εκλεκτόρων στους 232.

Εάν, όπως οι περισσότεροι έγκριτοι συνταγματολόγοι αναφέρουν, δοθεί στον Πρόεδρο Τραμπ η Πενσυλβάνια, μετά την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας, όπου η υπόθεση εκεί μοιάζει να είναι νομικά και συνταγματικά ακλόνητη, τότε, ο αριθμός των εκλεκτόρων ανεβαίνει στους 252.

Απομένουν 5 Πολιτείες, στις οποίες είτε δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση είτε η επανακαταμέτρηση. Στη Τζόρτζια με 16 εκλέκτορες, ο Υπουργός Εσωτερικών της δήλωσε σήμερα, ότι ξεκινά η επανακαταμέτρηση. Εάν η Τζόρτζια (16) και η Αριζόνα (11), περάσουν στα χέρια του, τότε το άθροισμα φτάνει στους 279 εκλέκτορες και η νίκη κλειδώνει.

Εάν το Ουισκόνσιν (10), όπου και εκεί έχει παρατηρηθεί ευρεία νοθεία, περάσει στον Τραμπ, είτε με την Τζόρτζια είτε με την Αριζόνα, πάλι κερδίζει ο εν ενεργεία Πρόεδρος, με σύνολο από 273 έως 278 εκλέκτορες.

Έχουμε άλλες δύο Πολιτείες, όπου το αποτέλεσμα ακόμα δεν έχει κριθεί ή θα κριθεί στα δικαστήρια. Την Νεβάδα (6) και το Μίσιγκαν (16).

Η νίκη, ίσως είναι ακόμα πιο κοντά απ’ όσο πιστεύουμε. Η επόμενη εβδομάδα, θα είναι καθοριστική, σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπου οι αποκαλύψεις για νοθεία θα είναι σοκαριστικές, όπως είπε στον Αμερικανικό λαό.

Τίποτα, ακόμη, δεν έχει κριθεί . Τίποτα, δεν έχει τελειώσει. Τίποτα, δεν έχει χαθεί.


ΠΗΓΗ


Δείτε επίσης: Εκλογές ΗΠΑ: Συνεχίζεται το «θρίλερ» στη Γερουσία - Προηγούνται οι Ρεπουμπλικανοί


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger