-->

Ελλάς, η χώρα των ελεύθερων πολιορκημένων


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η χώρα μας είναι εκτός ελέγχου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η κυβέρνηση νομίζει ότι διοικεί και ο λαός νομίζει ότι έχει κυβέρνηση. Ο δε πρωθυπουργεύων κος Κυριακούλης, της γνωστής και εξαιρετέας οικογενείας Μητσοτάκη, πήρε τα βουνά και κάνει ποδήλατο, ενώ παράλληλα «κάνει και την δική μας ζωή ποδήλατο», επιδεινώνοντας έτσι τον κακό μας τον καιρό. Αυτά τα οποία γίνονται στην Ελλάδα δεν γίνονται σε καμία χώρα του πλανήτη, όπως είναι ήδη γνωστό. Ούτε στις πλέον περιφρονημένες. Καμία κυβέρνηση σε καμία χώρα του κόσμου δεν «διοικεί» όπως οι εδώ διορισμένες κυβερνήσεις. Οι ζώντες χωρίς ηθικό Έλληνες είναι υπό διωγμό στην χώρα τους. Οι Έλληνες, όχι οι υπόλοιποι που υπάρχουν παράλληλα με τους Έλληνες στην Ελλάδα.

Τα πάντα είναι εκτός ελέγχου. Μια ανοργάνωτη κυβέρνηση προσπαθεί να διοικήσει έναν ανοργάνωτο λαό σε ένα ανοργάνωτο κράτος που κάποιες ανοργάνωτες υπηρεσίες με την φαιδρή τους γραφειοκρατία επιτυγχάνουν το απόλυτο μπάχαλο στο όνομα της χρεωκοπημένης και παρηκμασμένης δημοκρατίας τους. Οι μόνες οργανωμένες συμμορίες που υπάρχουν στην χώρα είναι οι μαφίες και οι ΜΚΟ. Η ασφάλεια της χώρας (εσωτερική και εξωτερική) έχει αφεθεί στον Ύψιστο. Η Παιδεία διαγκωνίζεται στον κατήφορο την παραπαιδεία. Η δημόσια διοίκηση έχει μεταλλαχθεί σε parking υπαλλήλων. Η τρόπος λειτουργίας της υγείας αρρωσταίνει και τους υγιείς. Ο πολιτισμός καταπλακώθηκε από την επιδοτούμενη βαρβαρότητα. Η Ελλάς έπαψε να είναι αυτάρκης και εισάγει τα πάντα, ακόμη και βασικά τρόφιμα, τα οποία προσπαθεί να πληρώσει με δανεικά. Η λειτουργία της χώρας είναι ανάλογη με το φιλότιμο ορισμένων, κυριολεκτικά, ηρώων. Ο κορωνοϊός αποτελεί δικαιολογία για τον εσωτερικό ενδοτισμό και ο Ερντογάν για τον εξωτερικό.

Εκτός ελέγχου είναι επίσης η κάθε είδους παραβατικότητα, το έγκλημα, η απάτη, η κλοπή, η ανασφάλεια, η λαθρομετανάστευση, η εξάπλωση μεταδιδόμενων ασθενειών, τα «φέσια» στην αγορά, η ανεργία, η ακρίβεια, οι μεσάζοντες, η φτώχεια, οι συμμορίες, η έλλειψη εμπιστοσύνης σε κάθε έναν και σε κάθε τι, η αδικία, η κακογουστιά, ο ωχαδερφισμός, οι αυτοκτονίες, η παρακμή και υποβάθμιση. Οι κακόμοιροι πολίτες δεν ξέρουν προς τα πού να στραφούν για λίγη ελευθερία, ασφάλεια και ηρεμία γιατί τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά. Εκτός από τους κακόμοιρους, υπάρχουν και οι πολύ κακόμοιροι. Είναι αυτοί που ακόμη και τώρα πιστεύουν ότι θα τους σώσει το κάθε καλοθρεμμένο «βλαστάρι» κάποιας οικογενείας απ’ αυτές που έχουν καθιερώσει τον θεσμό της οικογενειοκρατίας στην πολύπαθη πλην όμως ένδοξη Ελλάδα.

Είναι και η εκκλησία η οποία έχει απογοητεύσει πλήρως τους Έλληνες λόγω των ολίγιστων ιεραρχών. Ιεράρχες κατώτεροι των περιστάσεων οι οποίοι θα λογοδοτήσουν στον Θεό, διότι θα τους καταστήσει υπευθύνους για την απώλεια τόσων ψυχών, ενώ οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά πόση μεγάλη γιορτή γίνεται στους ουρανούς, όχι στον ουρανό, όταν πάει στον Παράδεισο έστω και μόνο μία ψυχή.

Δυστυχώς στο όνομα της δημοκρατίας ο δικομματισμός διέλυσε τα πάντα, ακόμα και αυτή την έννοια της δημοκρατίας τους. Έχουμε την δημοκρατία των επικινδύνων. Όλοι αυτοί που ελέγχουν προς το παρόν τις τύχες Ελλάδος και Ελλήνων, αν συμπονούν έστω και λίγο την Ελλάδα και τον λαό της, και θέλουν να βοηθήσουν, ας κάνουν κάτι πολύ απλό. Να φύγουν. Το αίμα που χύνεται άδικα κάποια ημέρα θα τους πνίξει.

Οι Έλληνες κάποια στιγμή θα προσπαθήσουν να ελευθερωθούν κι ότι θέλει ας γίνει. Δεν είναι τυχαίο που η «Ελλάς» και η «ελευθερία», αρχίζουν από «Ελ».


Χρήστος Μαντζιάρης


triklopodia.gr

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger