-->

Αναβαθμιστείτε ή εξαφανιστείτε! Η "ηθική" τής τεχνητής νοημοσύνης και ο πειρασμός του υπερανθρωπισμού! Βίντεο

Αναβαθμιστείτε ή εξαφανιστείτε: Ηθική τής τεχνητής νοημοσύνης και ο  πειρασμός του υπερανθρωπισμού. - YouTube

 
ΣΧΟΛΙΟ: Ο κ. Τάσης Θεοφάνης, φιλόσοφος, παραδίδει μαθήματα περί υπερανθρωπισμού και γενετικής αναβάθμισης-θεραπείας. 
Αλλά και θεραπειας κορωνοιου;

 

18: 15: «(…) η ελπίδα του υπερανθρωπισμού και το απώτερο σχέδιο είναι να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κάποια στιγμή το ΣΩΜΑ ΜΑΣ με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε σήμερα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Να μπορούμε δηλαδή να επιλέγουμε το κατάλληλο σώμα, και το κάθε σώμα είναι απολύτως προσαρμοσμένο με βάση τις ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ. Από το χρώμα του δέρματος μέχρι τη θωράκιση απέναντι σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες.


Ορισμένες τώρα από τις ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ που έχουν αρχίσει να σχεδιάζονται για την ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ που σας περιγράφω είναι πρώτα απ’ όλα η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, μέσω τροποποίησης δηλαδή του DNA.  

Και εδώ έχει γίνει ένα τεράστιο άλμα τα τελευταία τρία, τέσσερα χρόνια με τη μέθοδο CRISPR* που είναι μία μέθοδος… επέμβασης στον γενετικό κώδικα όπου μπορείς να αποσπάς με μεγάλη ευκολία ορισμένες σειρές αμινοξέων, να τις αντικαθιστάς με άλλες προκειμένου να το τροποποιήσεις κατά δοκούν. Πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και πάρα πολύ οικονομικά.»

 


https://www.youtube.com/watch?v=XE0pxzGSbrE&ab_channel=theofanistasis

..............................................................

* "Η γενετική μέθοδος CRISPR (Clustered Regularly Iterspaced Short Palindromic Repeats) είναι μια σύγχρονη τεχνολογία γενετικής τροποποίησης που επιτρέπει την άμεση επέμβαση στον γονότυπο ενός οργανισμού με σκοπό την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση συγκεκριμένων γονιδίων (Barrangou et al, 2007, Deltcheva et al, 2011, Jinek et al., 2012, ). Η μέθοδος αυτή καθώς και η καινοτόμος εφαρμογή της σε ποικίλους έμβιους οργανισμούς (όπως οι αρουραίοι και οι άνθρωποι) είναι, ως επί το πλείστον, εμπνευσμένη από τον κόσμο της μοριακής βιολογίας και συγκεκριμένα από την αλληλεπίδραση βακτηρίων και ιών"

https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/openschoolsjournal/article/viewFile/19540/17378

 

Πηγή:

http://emmadimitris.blogspot.com/2021/01/blog-post_3.html 

 

Συναφῆ ἄρθρα:
 


https://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/01/blog-post_514.html


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger