-->

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο κ. Κασιμάτης είναι ίσως ο μόνος Έλλην Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ο οποίος αυτήν την στιγμή υπηρετεί την Αλήθεια και αντιστέκεται ... (βίντεο)

Γράφει o Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Ἀναπλ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Δ.Π.Θ.

Το 1987, στο Α΄ Έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, στο κλιμάκιο Α-Κ (αίθουσα Παπαρρηγοπούλου / Σβώλου), δίδασκαν Συνταγματικό Δίκαιο ο κ. Γεώργιος Κ α σ ι μ ά τ η ς και ο κ. Νικόλαος Α λ ι β ι ζ ά τ ο ς. 

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Κασιμάτης ρίχνει γροθιά στο σύστημα και μιλάει για την πανδημία – Κάνει λόγο για «πλύση εγκεφάλου» και για «επερχόμενη λαίλαπα»

Ο πρώτος διατρανώνει σήμερα την πίστη του στον Άνθρωπο και στις αξίες του, ο δεύτερος λοξοδρόμησε προς την Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία έχει ως στόχο την εξαφάνιση της ατομικότητας, της ελεύθερης βούλησης και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη για χάρη μιας μικρής κάστας, μιας παγκόσμιας ελίτ που έχει βαλθεί να αλλάξει εν μιά νυκτί τον κόσμο, χρησιμοποιώντας ως "μαριονέτες" της τις εθνικές κυβερνήσεις.

Ο κ. Κασιμάτης είναι ίσως ο μόνος Έλλην Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ο οποίος αυτήν την στιγμή υπηρετεί την Αλήθεια και αντιστέκεται στην επέλαση της παγκόσμιας "επιστημονικής δικτατορίας". 

Εκπληκτική η επισήμανσή του προς το τέλος του αναρτώμενου βίντεο: 

«Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος σκότωνε ανθρώπους αλλά έμενε η κοινωνία, έμεναν τα παιδιά. Ο σημερινός "πόλεμος" σ κ ο τ ώ ν ε ι την θ έ λ η σ η του ανθρώπου και τον κάνει α γ έ λ η»!

Είναι άραγε τυχαίο ότι από τα μικρά αλλά υπέροχα Κύθηρα εκπέμπουν Φως ένας σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ό ς και ένας θ ρ η σ κ ε υ τ ι κ ό ς (Μητροπολίτης π. Σεραφείμ) φ ά ρ ο ς;

Η "αγελοποίηση" του κόσμου επιδιώκεται με την τρομοκράτηση για τον κορωνοϊό που γίνεται από τα ΜΜΕ.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger