-->

Οι Τούρκοι χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου και εμείς επιμένουμε σε διερευνητικές επαφές οπισθοχωρώντας και φορώντας μάσκα...!

Μήπως έχει δίκιο ο σύμβουλος του Ερντογάν; Ποια σοβαρή κυβέρνηση θα συνέχιζε να παρακαλάει για συνθηκολόγηση έναν εχθρικό γείτονα, σύμφωνα με τις δηλώσεις των ιδίων Τούρκων; Για αυτό μας έχουν κλείσει στα σπίτια μας;


Ο Τούρκος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία Ερντογάν Καρακούς εξηγεί σχέδιο πιθανής εισβολής στον Έβρο ζωντανά στο Τουρκικο CNN, ενώ ο Mesut Hakki Casin, σύμβουλος του Ερντογάν, μας αποκαλεί «ηλίθιο έθνος»!


Έφτασαν δε στο σημείο να φανατίζουν τον τουρκικό λαό και να του παρουσιάζουν σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα! 

Το ερώτημα πλέον είναι αν επιθυμούν διπλωματικές σχέσεις οι Τούρκοι . Διότι οποιαδήποτε άλλη χώρα με αυτά που λένε τις τελευταίες ημέρες θα είχε τουλάχιστον αποσύρει τον πρέσβη της! Μιλάμε για 100% ψυχολογική προετοιμασία του τουρκικού λαού για σύγκρουση με την Ελλάδα.

Στο πρώτο video, ο Mesut Hakki Casin σύμβουλος του Ερντογάν προετοιμάζει την τουρκική κοινή γνώμη για σύγκρουση με την Ελλάδα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων:

«Η Ελλάδα ωθείται εναντίον μας. Η Ελλάδα καλύτερα να το βάλει στο μυαλό της. Δεν είμαστε χώρα που μπορεί να παίζει κανείς. Θα περιμένουμε λίγο αλλά η τουρκική απάντηση θα είναι σκληρή. Ούτε οι ΗΠΑ μπορούν να σώσουν την Ελλάδα ούτε κανένα άλλο κράτος...»

Στο δεύτερο βίντεο, ο Τούρκος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, Ερντογάν Καρακούς, εξηγεί σχέδιο εισβολής στον Έβρο ζωντανά στο τουρκικό CNN!

Αναφέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε ποιος είναι ο φόβος της Ελλάδας; Η Θεσσαλονίκη. Από τότε που συστάθηκε η τουρκική Δημοκρατία φοβούνται μήπως έρθουν οι Τούρκοι και την πάρουν. Εδώ αυτό το μαύρο σημείο είναι επίπεδη περιοχή. Ενώ στα βόρεια είναι ορεινή περιοχή και δεν επιτρέπεται το πέρασμα τεθωρακισμένων. Στήνοντας εκεί μια μονάδα, ένα ας το πούμε φρούριο, δεν επιτρέπει το πέρασμα από εκεί...»

Ταυτόχρονα με όλα αυτά, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στο οποίο φαίνονται τεθωρακισμένα οχήματα να αποβιβάζονται στο λιμάνι του Ωρωπού, δημιουργούν σίγουρα ερωτηματικά....!

Δείτε τα video’s:


 

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger