-->

Κάτι δεν κολλάει..! «Σφαίρα στο κεφάλι λέγεται χαριστική βολή» λέει γνωστή εγκηματολόγος για την περίπτωση Δογιακη... Και όχι μόνο...

Με ανάρτησή της η αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Université Paris – Saclay, Αναστασία Τσουκαλά σχολιάζει τρία σημεία στα οποία έχει οδηγηθεί με τις επιστημονικές της γνώσεις, όπως αναφέρει:

«Βαρέθηκα να διαβάζω άλλα αντ’ άλλων στα ΜΜΕ για τον νεκρό ιδιοκτήτη της ταβέρνας στα Γλυκά Νερά. Οι ταπεινές μου επιστημονικές μου γνώσεις με οδηγούν στα εξής:

1. Όποιος είναι εξοικειωμένος με όπλα, δεν αυτοκτονεί ποτέ πυροβολώντας στο κεφάλι επειδή πιθανολογεί εύλογα ότι θα αστοχήσει εξαιτίας της εκπυρσοκρότησης του όπλου. Ασφαλέστερος τρόπος αυτοκτονίας είναι να στρέψει το όπλο στο στόμα.

2. Οι πιθανότητες να σημαδέψει κάποιος το κεφάλι του με ευστοχία όταν έχει ήδη τραυματιστεί βαριά στην καρδιά είναι επιεικώς ανύπαρκτες.

3. Σφαίρα στο κεφάλι λέγεται χαριστική βολή. Η χαριστική βολή είναι χαρακτηριστικό modus operandi όλων των ανά τον κόσμο μαφιών» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.


Διαβάστε επίσης:

Πολλά και ύποπτα στην υπόθεση Θολά Νερά και όχι Γλυκά Νερά. Αν εμπλακούν και ξένοι (ξένες μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν τα πάντα) , δύσκολα θα γλιτώσουν.

Μαντέψτε Ποιος Μπορεί Να Ήταν Ο Πιλότος Στο VIP Ελικόπτερο Που Φυγάδεψε Τον Ελβετό Τραπεζίτη Που Είχε Στοιχεία Για Siemens, Βουλευτές, Υπουργούς, Μίζες, Εφοπλιστές, Κτλ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΙ η δολοφονία της Καρολάιν!

«ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ(;) σενάριο» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ με προσοχή! «ΑΥΤΑ που ΔΕΝ μας είπαν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά...»

Γλυκά Νερά και (περίεργα); σημεια που δεν παρατήρησες! Ξανά το 33! Μπάμπη ήσουν μόνος η με παρεα;

Σοκ: Τι συνδέει τη δολοφονία της Κάρολαϊν με την "αυτοκτονία"..;; του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» Σταύρου Δογιάκη; (upd)


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger