-->

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

#Αναρτήσατε άρθρο στο οποίο αναφέρατε και το όνομα μου, χωρίς να έχετε την ευαισθησία να προβλέπετε την δυνατότητα απάντησης μου! 

#Όσα αναρτώ , «κύριοι» υπόκεινται στην κριτική και στον σχολιασμό χιλιάδων ανθρώπων, ενώ τα δικά σας όχι!!! Δεν έχετε την Δημοκρατική ευαισθησία να δίδετε την δυνατότητα σχολιασμού!!!

#Ο κ.Στάμος Αρχοντής, που ανήρτησε το σχόλιο είναι Χημικός και κάνει μεταπτυχιακό , λέει, με θέμα Master of Arts in Digital Media, Communication and Journalism στο ΑΠΘ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ (!!!)τον Καθηγητή Φαρμακολογίας κ. Δ. Κούβελα, και εμένα… (Αυτό ο σοφός λαός το λέει «σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι…)

#Σημειώστε ότι δεν είχα καμμία συνεργασία με τον κ. Κούβελα …

#Ανατρέπει, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, το σχόλιο μου για την ανακοίνωση του CDC ότι αποσύρει την άδεια επείγουσας χρήσης στις μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενες συσκευές PCR που διεγίγνωσκαν την Covid-19 και ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου πρέπει να έχουν αντικατασταθεί με άλλες που έχουν την δυνατότητα να διαγνώσουν και την γρίπη ! Ανήρτησα, μάλιστα, και screenshot με κυκλωμένη με κόκκινο την φράση για την νέα μέθοδο «that can facilitate detection and DIFFERENTIATION OF SARS-CoV-2 and INFLUENZA VIRUSES»

#Εσας τι σας λέει η παραπάνω φράση; 

#Δηλαδή με απλά λόγια το CDC ζητάει από τα χιλιάδες διαγνωστικά εργαστήρια των ΗΠΑ, να αλλάξουν το πανάκριβο μηχάνημα της PCR που χρησιμοποιούν , έως τις 31 Δεκ 2021, και να πάρουν ένα από τα νέα , «που μπορούν να διευκολύνουν την διαφοροποίηση μεταξύ του κορωνοιού και της γρίπης» 

#ΑΡΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ! Πόσο μυαλό χρειάζεται…

#Αυτό , βέβαια, δεν χρειαζόταν αυτή η ανακοίνωση για να το μάθουμε… Είναι γνωστό τοις πάσι , που δεν μετέχουν στην εκστρατεία διαστρέβλωσης και επιβολής…

#Και είναι αφέλεια να ισχυρίζεται κανένας ότι το CDC δεν θα προσπαθούσε να διαψεύσει… Μετά την τεράστια αντίδραση παγκοσμίως που ξεσηκώθηκε (παρά την προσπάθεια καταπνιγής…)

#Μην θεωρείτε τον εαυτό σας πανέξυπνο και τους άλλους ηλίθιους…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

#Επιφυλάσσομαι…

Για τους αναγνώστες ξανααναρτώ την ανακοίνωση του CDC


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger