-->

Ναι! ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Ποιος είναι ο "Ψεκασμένος" Κούλη;;;;

Μήπως εσύ που πέρασες από τα πανεπιστήμια αλλά τελικά δεν έμαθες ούτε τα βασικά;;; 

Εσύ δεν έχεις κατανοήσει τα βασικά της φιλοσοφίας του πρώτου εξαμήνου που διδάσκουν την τεράστια σημασία της αμφισβήτησης της ίδιας της επιστήμης γιατί έτσι οδηγούμαστε μόνιμα στην εξέλιξη της...

Ναι! ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. 

Όπως το διάβασες ΤΕΧΝΗ είναι. Και στην τέχνη χρειάζεσαι δύο βασικά πράγματα που εσύ φιλαράκι δεν τα έχεις ούτε κατά διάνοια.  ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙΣΤΡΟ!!! 

Πριν πολλά χρόνια ένας καθηγητής μας στα βρώμικα έδρανα του ελληνικού δημόσιου πανεπιστημίου, μας έλεγε ότι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ είναι αυτός που η μεγαλύτερη του ΚΑΥΛΑ είναι να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ το επιστημονικό κατεστημένο.  

Γουστάρει μέχρι θανάτου να σκαρφαλώνει στις πιο απότομες πλαγιές της γνώσης, εκεί που η ζωή και ο θάνατος δεν έχουν διακριτά όρια και στο τέλος να γράφει ιστορία.  Ο πραγματικός επιστήμονας είναι σαν τον αίγαγρο στις απότομες πλαγιές της Κρήτης. Όσο πιο απότομη η πλαγιά τόσο μεγαλύτερη η πρόκληση. Ο στόχος πάντα ο ίδιος... Να εντυπωσιάσει και να κερδίσει όχι μόνο για να κατακτήσει το θηλυκό αλλά για την ίδια τη νίκη. 

Ξέρεις κάτι Κούλη; 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ είναι ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ στον κόσμο ακριβώς γιατί εκεί στα τρισάλθια έδρανα της Πανεπιστημιούπολης, ανάμεσα στις αφίσες της ΔΑΠ, της ΠΑΣΚ και της ΚΝΕ έμαθαν τα γράμματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ και όχι ΟΠΩΣ ΕΣΥ και οι όμοιοι σου ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. 

ΥΓ Στα σοβαρά τώρα. Η έρευνα αυτή του CDC ουσιαστικά οδηγεί την υποχρεωτικότητα στο χρονοντούλαπο της βρώμικης νομικής ιστορίας της χώρας, όπως και τόσα άλλα τερατουργήματα. Η νομική αιτιολόγηση είναι πολύ απλή. Το αφήγημα/τερατούργημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στηρίχθηκε στην δήθεν προστασία της δημόσιας υγείας για λόγους ασφάλειας του γενικού πληθυσμού της χώρας. Από τη στιγμή που η κυριαρχούσα (κατά 75%) μετάλλαξη είναι η ΔΕΛΤΑ η οποία μεταδίδεται τόσο απο ανεμβολίαστους όσο και από εμβολιασμένους οι λόγοι ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και προστασίας της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΥΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 

Τα υπόλοιπα στις αίθουσες των δικαστηρίων.


Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger