-->

Ο Τεντόγλου ήταν χρυσός πολύ πριν πάρει το μετάλλιο στο Τόκιο-Βίντεο

Το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του Μίλτου Τεντόγλου μας έκανε όλους υπερήφανους…Ακόμη κι αυτούς που τον είχαν εγκαταλείψει αν και η δουλειά τους ήταν να τον στηρίζουν…

Ο Τεντόγλου κέρδισε αυτό που του άξιζε, όχι μόνο επειδή δούλεψε μόνος με τον προπονητή του και με μοναδικό στήριγμα την οικογένεια του και την κοπέλα του “που του σπάει τα νεύρα” βοηθώντας τον να πηγαίνει στους αγώνες “τσιτωμένος”.Ο Τεντόγλου είναι ένας υπέροχος νέος άνθρωπος ο οποίος παρά το γεγονός ότι “ίπταται” στο αγώνισμα του, πατάει γερά στο έδαφος, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και σέβεται τους αντιπάλους του αλλά και την ιστορία του αθλήματος που υπηρετεί. 

Το βίντεο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν ξεχνά την ώρα του πανηγυρισμού του την κυρία η οποία ισιώνει την άμμο στο σκάμμα. Σπεύδει να της φιλήσει το χέρι. Είναι η  Χάικε Ντρέσλερ Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και πολυ-Ολυμπιονίκης που στα 53 της χρόνια προσφέρθηκε εθελοντικά να στρώνει την άμμο στους νέους αθλητές. Ο Τεντόγλου δεν ξέχασε να την τιμήσει….

Ακόμη κι αν ο Τεντόγλου δεν έπαιρνε το χρυσό μετάλλιο ,είναι ένας μεγάλος αθλητής. Όπως και όλα τα παιδιά που πήγαν στο Τόκιο τελείως αβοήθητα και δεν γνωρίζουμε τα ονόματα τους, γιατί κακά τα ψέματα πολλές φορές δικαιώνουμε τον μεγάλο προπονητή της εθνικής μπάσκετ της Σοβιετικής Ένωσης Α.Γκομέλσκι που είχε πει ότι “οι Έλληνες δεν αγαπούν τον αθλητισμό αλλά τη νίκη”.

 


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger