-->

Τα "ήμερα" στην γενετική θεραπεία θα στραφούν άγρια, κατά της φυλής αγρίων


Τα σενάρια τους είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μπορούμε να καταγράψουμε στο ορατό και υλικό πεδίο, δηλαδή τα γνωστά σενάρια της μείωσης του πληθυσμού, της στείρωσης, της αποψίλωσης του πλανήτη αλλά έχει σίγουρα και άλλα πολλά που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τώρα ενώ πέφτουμε με την Αλίκη ακόμη πιο βαθιά στην τρύπα του λευκού λαγού στον Κόσμο των Θαυμάτων... 

Βλέπουμε μόνο αυτά που μας έχουν εκπαιδεύσει, να δούμε... γνωρίζουμε και αναμασάμε, καταναλώνουμε για να καταναλώνουμε, επαναλαμβάνουμε για να υπακούσουμε και εν τέλει να συμπεριφερόμαστε, ήμερα. Να κάνουμε τον σάλτο μορτάλε του εκπαιδευτή μας, όπως ο τίγρης στο τσίρκο που πηδάει από το ένα καρεκλάκι στο άλλο για να μην τις φάει από τον θηριοδαμαστή του. Τις τρώμε ανελέητα, και πηδάμε σαν τον τίγρη από την μια καρέκλα στην άλλη για να μην φάμε το μαστίγιο στα οπίσθια.   

Η δεξιότητα μας να πηδάμε την στιγμή που ακούμε το κλατς του μαστιγίου να χτυπαει το πάτωμα ή τον αέρα, πριν την φαμε εμείς. 


Ο εκπαιδευτής μας είναι ύπουλος, άπληστος, ψυχανώμαλος και στην βάση του άψυχος,  μας κακοποιεί άσχημα, κρατάει το μαστίγιο και κρίνει τις δεξιότητες μας....η συμπεριφορά μας, κρίνετε όλο και περισσότερο από το νούμερο του θηριοδαμαστή. Μας έχει εκπαιδεύσει τέλεια και γνωρίζει την υφή των φόβων μας, γνωρίζει το βάθος τους και τις περιορισμένες δεξιότητες μας να ανακάμψουμε. Γνωρίζει απόλυτα τις νοητικές μας άμυνες και λειτουργεί ανάλογα, εφόσον ο ίδιος τις έχει χτίσει από πολύ μικρή παιδική ηλικία.. Οι γονείς μας συμβιβάστηκαν με τους νόμους της ζούγκλας και έγιναν μέρος της...Πολλοί απο τους γονείς μας είναι οι εχθροί μας.


Τα σχέδια του εχθρού και εκπαιδευτή είναι για εμάς αλλά χωρίς εμάς, είναι πολλά και πειραματίζεται συνεχώς απάνω στην ανθεκτικότητα μας! Θυμηθείτε το πείραμα με τους αρουραίους που τους έπνιγαν για να τους σώσουν λίγο πριν τον πνιγμό τους...η ανθεκτικότητα του είδους είναι επίσης μια παράμετρος του πειράματος. Ο εκπαιδευτής ακολουθεί πάντα την μέθοδο του με σταδιακά αυξανόμενη βία. Μετράει τις αντοχές του θυράματος του. Αυτή είναι η φύση της ζούγκλας και η σημερινή φύση της φυλής των περισσότερων "ήμερων".Όταν οι σκλάβοι αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται σε μεγέθη της τάξεως των 7,5-8 δις ανθρώπων επάνω στην γαία αυξάνονται τα άγρια και είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν από τους εκπαιδευτές τους. Η σημερινή ράτσα σκλάβων εξελήχθηκε και παράγει κάποιους που είναι πολύ επικίνδυνοι για το ιερατείο...όσα αγρίμια δεν εμβολιάζονται είναι επικίνδυνα και πρέπει να εμβολιασθούν με το ζόρι. Διαφορετικά ακολουθεί η πείνα, το κλουβί και στο τέλος το μαστίγιο.

Οι δυο πρώτοι παράμετροι της γενετικής θεραπείας: 

1. γενική μείωση των σκλάβων και το γενετικό "πείραγμα" του είδους (τα παιδικά εμβόλια τόσες δεκαετίες δεν έφεραν τα ποθητά αποτελέσματα) δεν χρειάζονται πλέον τόσους πολλούς σκλάβους.

2. εντοπισμός της φυλής των αγρίων και αφανισμός τους, οι άτακτοι σκλάβοι είναι οι εχθροί του ιερατείου που θα αντισταθουν γιατί κατάλαβαν τα σχέδια ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ... πρέπει να εντοπισθούν και να εξαλειφθούν, πριν χαλάσουν την τάξη και ασφάλεια των καλά εκπαιδευμένων στον Κόσμο των Θαυμάτων. Και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ.

Το "Διαίρει και βασίλευε" μέχρι τον όλεθρο, είναι η πιο αρχαία τέχνη που εφάρμοσε ο εκπαιδευτής. Οι αρχαίοι Ελληνες και οι Ρωμαίοι δεν έκαναν τίποτε άλλο από συμμαχίες και πολέμους εναντίον των φίλων και εχθρών τους ανα διαστήματα...Λυκοφιλίες έκλειναν, όπως είναι και οι ενέσεις που κάνουν στα ήμερα για να τους "βοηθήσουν" γενετικά ώστε να μην αναπαράγουν άγρια και τότε ίσως επιστρέψουν στην νεα κανονικότητα.

Τα "ήμερα" είναι οι σημερινοί σύμμαχοι του ιερατείου, αισθάνονται ασφαλείς μεσα στην ιατρική ανωμαλία και παράνοια του "φάτε τους άλλους, πλουτήστε, για να μην σας φάνε". Τα "ήμερα" εμβολιάστηκαν βάσει των οδηγιών του παρανοικού εκπαιδευτή, θα ξαναεμβολιαστούν όταν το θελήσει μέχρι η γενετική χειραγώγηση του νεου είδους να πιάσει τόπο. Νοητικά υπάκουα ζόμπι.


Τα άγρια αντιθέτως είναι το πρόβλημα επειδή έχουν αντιληφθεί το πείραμα του θηριοδαμαστή. Η μείωση τους, είναι και η αντίστοιχη λύση για τον καλύτερο έλεγχο του νέου υβριδίου και μοντέρνου μεταλλαγμένου σκλάβου. Όποιος αμφισβητεί την γραμμή του εκπαιδευτη είναι ακατάλληλος και ακολουθεί η απομόνωση, ο διαχωρισμός και η στρούγκα για την φυλή των αγρίων που ζουν στις πόλεις...

Τα άγρια που δεν εμβολιάζονται γνωρίζουν το απάρτ-χαίντ - "δυο κεφαλές" (στα ολλανδικά) νεα ολοκληρωτική καραντίνα σε όλες τις πτυχές της ζωής. Μόνο για την φυλή των αγρίων. Και φυσικά εφόρου ζωής. Όποιος έχει αντίληψη, και σκέφτεται είναι επικίνδυνος, όποιος αμφισβητεί έχει άσχημες τάσεις και έχει εντοπίσει την ζούγκλα του "φάτε τους πριν σας φάνε". Η εμπάθεια είναι αρρώστια και πρέπει να εξαφανιστεί. Τέτοιοι σκλάβοι με εμπάθεια, ηθική και νόηση είναι ακατάλληλοι. Δεν θα τους επιτρέπετε να βγαίνουν ούτε έξω σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν τα ήμερα θα βρίσκονται θετικά στον αόρατο-19. Η φυλή των αγρίων θα θεωρηθεί υπεύθυνη για τις νέες μολύνσεις των "ήμερων" μεταλλαγμένων υπάκουων σκλάβων που θα κυνηγηθούν με βάναυση αγριότητα. 

Τα "ήμερα" στην γενετική θεραπεία θα στραφούν άγρια, κατά της φυλής αγρίων.

Ομως, ποια είνα τα σχέδια της φυλής των αγρίων σε αυτό που καποτε ονομαζόταν  συνωμοσία αλλά έγινε πραγματικότητα;


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger