-->

Εμβόλια, Διαλέξτε: Ή με τον Νομπελίστα Μοντανιέ ή με την Ματίνα Παγώνη!

Ο κόσμος και η Ελλάδα βιώνουν μια άνευ προηγουμένου προσχεδιασμένη, ασύλληπτη και γενική βιολογική, προσωπική και κοινωνική επίθεση. Ανάμεσα στ’ άλλα, οι κατατρομαγμένοι άνθρωποι ανά την οικουμένη μοιράσθηκαν σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα: Σε αυτούς που λένε «ναι» στα πειραματικά και χωρίς οριστική άδεια εμβόλια της Νέας Τάξης και σε εκείνους που λένε «όχι» στις ενέσεις της σιωνιστικής παρέας του Μπιλ Γκέιτς της Νέας Εποχής. Το φοβερότερο όλων είναι ότι το υλοποιούμενο σχέδιο της παγκόσμιας βιολογικής καταστροφικής εμβολιο-παγίδας είναι τόσο άρτια και έξυπνα καλοδουλεμένο που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν βλέπει ούτε επίσης κατανοεί την γενοκτονία που βιώνουμε.

Δυστυχώς, τα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης γέμισαν το στόμα τους με ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων και κρατούν με περισσή ευλάβεια το θυμόσοφο λαϊκό ρητό: «Όταν τρώμε δεν μιλάμε!». Όμως, για φαντασθείτε το τι έχουν να πάθουν οι κυβερνώντες, τα ΜΜΕ, όσο και οι διάφοροι «ειδικοί» όταν οι άνθρωποι καταλάβουν ότι το πειραματικό εμβόλιο δεν ήταν εν τέλει εμβόλιο, αλλά ήταν μια θανατηφόρα ένεση με βιολογικό λειτουργικό σύστημα και χρονοδιακόπτη. Για φανταστείτε το τι έχει να γίνει όταν οι Έλληνες και ο υπόλοιπος κόσμος ξυπνήσουν στην θανατηφόρα πραγματικότητα της υπό υλοποίηση σιωνιστικής Εβραϊκής Νέας Επανεκκίνησης.

Είναι απλό: Δεν μπορούμε να αγνοούμε διάσημες φωνές ειδικών-τιτάνων, όπως είναι, λ.χ., του παγκοσμίως γνωστού καθηγητή Σουκαρίτ Μπαγκτί, που είπε ζωντανά πριν 3 ημέρες (Zougla.gr): «Σταματήστε να εμβολιάζεσθε!.. αυτό που γίνεται τώρα είναι ότι σκοτώνουμε συνανθρώπους μας.. αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα δεύτερο ολοκαύτωμα!». Κατά συνέπεια, το θέμα των τσιμπημάτων είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για εμάς και πολύ δε περισσότερο για τα αθώα παιδιά μας. Το κύριο ερώτημα που πλέον προκύπτει είναι: Θα ακολουθήσουμε τον διάσημο ιολόγο και Νομπελίστα καθηγητή Λουκ Μοντανιέ που λέει κάθετα όχι στα εμβόλια ή θα ακούσουμε την ιατρό Ματίνα Παγώνη που διαφημίζει τα τρυπήματα 24 ώρες το 24ωρο;

Λέει η κα Μ.Παγώνη: «Να εμβολιάσουν οι γονείς τα παιδιά τους για την ασφάλεια τους.. πρέπει να τα εμβολιάσουμε αμέσως.. και τα παιδιά του δημοτικού να κάνουν το εμβόλιο.., Αν εμβολιαστούν τα παιδιά κρυφά από τους γονείς τους δεν τρέχει και τίποτα..». Ο παγκοσμίως διάσημος ιολόγος καθηγητής, ο Γάλλος Νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ, ξιφουλκεί σε όλους τους τόνους: «Ζούμε σε δικτατορία! Μας λένε συνωμότες. Όχι: Αυτοί είναι που συνωμοτούν! Δεν είμαστε συνωμότες. Συνωμότες είναι όσοι προωθούν το εμβόλιο.. Θέλω να το επαναλάβω ξεκάθαρα: Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο συνονθύλευμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι δηλητηριώδες..  Είναι έγκλημα ο εμβολιασμός των παιδιών!».

Αναφέρει ο καθηγητής κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Πρέπει εμβολιαστούν και τα παιδιά, αν θέλουμε να ξεπεράσουμε το 80% της ανοσίας.. γιατί οι γονείς έχουν δισταγμό για τον εμβολιασμό παιδιών, ο κίνδυνος να υπάρξει παρενέργεια είναι μηδαμινός». Στη άλλη όχθη βρίσκεται ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής, πρώην διευθυντής του τομέα ανάπτυξης εμβολίων και αντιπρόεδρος της Pfizer, Δρ. Michael Yeadon, που

διατυμπανίζει στην επιστημονική διαπασών: «Είμαι πατέρας και παππούς.. Είναι τρελό να εμβολιάζεις τα παιδιά με κάτι που στην πραγματικότητα είναι 50 φορές πιο πιθανό να τους σκοτώσει απ’ ό,τι ο ιός ο ίδιος!».

Ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος υπογραμμίζει: «Πάνω από όλα συνιστάται στη νεολαία μας άνω των 12 ετών ο άμεσος εμβολιασμός... Πρέπει να πείσουμε και τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά.. Και τα παιδιά προσβάλλει συχνά η παραλλαγή Δέλτα». Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA, ο διεθνώς επιφανής καθηγητής Ρόμπερτ Μαλόουν, τονίζει: «Οι ηλικίες 18-22, δεν πρέπει να εμβολιάζονται. Ανησυχώ, γιατί γνωρίζω, πως υπάρχουν κίνδυνοι.. Τα εμβόλια αυτά είναι ακατάλληλα για τα παιδιά!.. Υπάρχει γενική αύξηση ξαφνικών θανάτων σχετιζόμενων με τον εμβολιασμό».

Ο καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος έχει δηλώσει: «Το εμβόλιο προστατεύει τα παιδιά, δεν ξέρουμε τις παρενέργειες της νόσου σε μεγαλύτερες ηλικίες.. ο μαζικός εμβολιασμός θα περιορίσει το ιικό φορτίο.. τα εμβόλια mRNA έχουν λιγότερες παρενέργειες, σχεδόν μηδενικές». Ο παγκοσμίως διακεκριμένος επιδημιολόγος Δρ. Sucharit Bhakdi είναι εντελώς κάθετος: «Εάν δεν σταματήσουμε τα πάντα τώρα οι συνέπειες θα είναι ατελείωτες.. Να σταματήσουμε τα πάντα τώρα!». Ο Δρ. Σ.Μπαγκντί, για δεκαετίες επικεφαλής στο ινστιτούτο μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μάιντζ Γερμανίας, με πάνω από 300 δημοσιεύσεις και βιβλία, είναι απολύτως κατηγορηματικός: «Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά. Αν εμβολιάστε το παιδί σας είστε εγκληματίας!».

Η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου σημείωσε: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα παιδιά 12-17 ετών.. βλέπουμε πολλά κρούσματα σε μικρότερες ηλικίες και γι’ αυτό είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός των παιδιών.. τα παιδιά 12 -15 ετών θα κάνουν δυο δόσεις εμβολίου». Ο Γάλλος χειρουργός του νοσοκομείου Tarbes, Arnaud Huboud-Peron, δήλωσε πρόσφατα: «Αυτή η ένεση δεν είναι εμβόλιο. Είναι μια γονιδιακή θεραπεία αλλά και πειραματική, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταστεί υποχρεωτική.. Αυτή η ένεση ευθύνεται για υπερβολικά πολλές επιπλοκές και πρέπει να αποκαλείται θάνατος! Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή είναι δραματικό. Έχουμε στο νοσοκομείο από χθες 2 νέους 17 και 20 ετών που έπαθαν μυοκαρδίτιδα 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό.. Αυτό που συμβαίνει είναι μια εξελισσόμενη γενοκτονία».

Ο καθηγητής κ. Νίκος Τζανάκης τόνισε: «Μετά τους εμβολιασμούς, θα έχουμε 300 με 500 παιδιά στα νοσοκομεία. Δεν θέλω να τρομάξω κανένα, αλλά οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν αυτούς τους αριθμούς.. δεν θα νοσήσουν σοβαρά και πιθανότατα δεν θα μολυνθούν καν όσα παιδιά έχουν εμβολιαστεί». Έτι, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Καθηγητής Ιολόγος Jean-Michel Claverie δήλωσε: «Σοκαρίστηκα όταν άκουσα για εμβολιασμό παιδιών.. Ως και 40% αυξήθηκαν οι μυοκαρδίτιδες σε παιδιά.. είναι σκανδαλώδες ο εμβολιασμός των παιδιών.. Ψευδαίσθηση η συλλογική ανοσία.. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, παραμένουν μεταδότες».

Ο καθηγητής παιδιατρικής Γιώργος Χρούσος είπε: «Δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό να κάνω το εμβόλιο στα παιδιά και στα εγγόνια μου. Οι μελέτες και τα δεδομένα από εκατομμύρια παιδιά σε ΗΠΑ και Καναδά έδειξαν ότι το εμβόλιο mRNA της Pfizer που έχει δοθεί είναι εξαιρετικό, ακίνδυνο και προφυλάσσει από τη νόσο». Ο καθηγητής Christian Perronne, επί

σειρά ετών επικεφαλής της εθνικής γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια, ξιφουλκεί: «Δεν καταγράφουν τις παρενέργειες των εμβολίων.. Σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους σε καθεστώς πλήρης ατιμωρησίας.. Μετά βίας έχει καταγραφεί το 10% των παρενεργειών και των θανάτων.. Πρέπει να σταματήσετε να το παίζετε πρόβατα.. Πρέπει να αντισταθείτε όλοι οι γονείς σε Γαλλία, Ελβετία κι αλλού κατά την επανέναρξη της σχολικής περιόδου αρνούμενοι τον εμβολιασμό!».

Ο καθηγητής Νίκος Σύψας έχει αναφέρει: «Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά.. Σχεδόν όλα τα παιδιά αν όχι όλα θα μολυνθούν κάποια στιγμή αν δεν εμβολιαστούν.. Τα εμβόλια που χρησιμοποιούμε με τεχνολογία mRNA δεν μπορούν να κάνουν καμία μακροχρόνια παρενέργεια». Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου ΜΙΤ Stephanie Seneff γράφει: «Μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στα χρόνια που έρχονται.. Αυτοί που ισχυρίζονται ότι το mRΝΑ δεν εμπλέκεται με το DNA κάνουν λάθος.. Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού και παραμένει στον οργανισμό και αφότου ο ιός έχει φύγει από τον οργανισμό. Υπάρχουν πιθανότητες για τραγικές αν όχι καταστροφικές συνέπειες από τα mRNA εμβόλια».

Η καθηγήτρια Θεοδώρα Ψαλτοπούλου έχει τονίσει: «Σε όλο τον κόσμο με τη μετάλλαξη Δέλτα έχει ωριμάσει η ιδέα για τον εμβολιασμό των εφήβων από 15 και πάνω.. τα δεδομένα παγκοσμίως δείχνουν ότι εκατομμύρια έφηβοι, άνω των 12 ετών έχουν εμβολιαστεί με υψηλό προφίλ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας». Ο πασίγνωστος και διαπρέπων στην Αμερική καθηγητής Ι.Ιωαννίδης τόνισε: «Είμαι διστακτικός στο να δώσω σύσταση σε παιδιά και νέους 22-24 ετών να εμβολιαστούν.. κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν θα υπάρξει καμία παρενέργεια.. τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας τα οποία καταγράφηκαν στο Ισραήλ σε νέους με κάνει διστακτικό να δώσω σύσταση σε άτομα που είναι παιδιά ή νέοι να εμβολιαστούν».

Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα των ΗΠΑ (VAERS-CDC) τα εμβόλια τραυμάτισαν και σκότωσαν περισσότερα παιδιά απ’ ότι όλα τα άλλα εμβόλια μαζί, σε σχέση με τα όλα τ’ άλλα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια! Και ένα ακόμη βασικό ερώτημα παραμένει: Θα ακούσουμε το τι λένε οι χιλιάδες και δήθεν ή τάχα συνωμοσιολόγοι επιστήμονες και ειδικοί, που ήδη βγήκαν σε αργία-αναστολή, κυνηγιούνται, δεν πληρώνονται, κλπ, ή θα ακούσουμε, αντιθέτως, όλους αυτούς τους διάσημους και χρυσωμένους έμμισθους μαϊντανούς των ΜΜΕξαγρίωσης που έχουν, ανάμεσα στ’ άλλα, και νομοθετική ασυλία ή ακαταδίωκτο με σχετική κυβερνητική ν-τροπολογία;

Είναι λέτε ή άραγες ελαφρόμυαλοι, ανθέλληνες, αποπροσανατολισμένοι, ψεκασμένοι και κακοί λειτουργοί ή επιστήμονες οι χιλιάδες γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί υπάλληλοι που ήδη βγήκαν σε αναστολή εργασίας και ήδη στερούνται οι ίδιοι και οι οικογένειές τους χρήματα, τα βασικά, κλπ; Με λίγα λόγια: Το διακύβευμα εδώ είναι τεράστιο. Είναι θέμα εθνικό. Είναι και θέμα βαθύτατα προσωπικό. Είναι θέμα ζωής και θανάτου: Έστω και τώρα, αποφασίστε: Με την Ματίνα Παγώνη ή με τον νομπελίστα Μοντανιέ! https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476


ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας, Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδα


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger